Я за те щоб все обмалювать балончиками, прото тащусь від граффіті
2.
Непогано якщо граффіті буде прикрашати похмурі сірі стіни та паркани.
3.
Нічого не маю проти тільки шоб це було не стихійно а у спеціально виділених місцях.
4.
Відношусь нейтрально, воно мені не мішає, тільки хай не чіпають мій будинок.
5.
Хай мазюкають дома в туалеті, це шо попало а не мистецтво.
6.
Яб їм ті балончики, та засунув би в одне місце :-)))
7.
А шо це таке граффіті?
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6261 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
ой,а я люблю графити только красивое а не то что у нас что попало много где..но есть и красивый ..много где замечала...
я от проголосовала за второе 2!!!!
Вселенная всегда помогает нам осуществить свои мечты,
какими дурацкими они ни были.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Якщо отаке, так кльово! Хай буде!
Ато і справді - забори які-то сіро-грязно-бетонні...
А от раніше теж було шо попало! Йдеш, а тут тобі - СЛАВА КПСС! Ну й шо?! Мені це теж не дуже подобалось... Тому що я не знав того Славу. І чого - Слава?! Вячеслав, якщо вже писати!!!
Але мене й тоді не питали, та й зараз - одні біг-морди кругом... Теж неподобство! Ну не подобаються мені біг-морди, але ж ні - дивись на теє неподобство!!!
Я - за красиві, добре намальовані графіті!
----- Добавлено 30 декабря 2008 г., 13:47:23:
Он... донедавна навкруги колишньої панчішної фабрики було - красотіща!!! Криво поставлений бетонний забор із символікою Масква-80 (олімпіада бачте там колись була!), або взагалі - незрозуміло що... голуб, кремль і напис - 70 лет! Чому? Забору? А декотрі плити поставлені догори ногами або ж боком!
Пам’ятка радянської доби!!! Пам’ятка радянському працівнику! якому було наср*ть, що де і коли він робив!
Та й зараз ще частково той забор залишився. КРАСОТА!!! Побілений... однообразно-бєзобразний! По-моєму: краще такі пам’ятки розмальовувать графіті, але саме розмальовувать, а не розриговувать!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди: