Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6253 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Вчора моя матінка ввергла мене в приємний ступор, нетерпляче почавши пояснювати сусідському дядьку основні правила цієї гри… Усвідомивши, що залучила до снукеру нового адепта (крім сестри, зятя, батька – заядлого болільника футболу), я зрозуміла, що не даром прожила останні 5-6 років.
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
serennisima, не-е-е-е-е... там ситуация така... як треба було куда скакать, Клемент Ефремович виймав свисток з галiхве, дуже гучно подавав мелодичний сiгнал ( слегка напоминающий "Калинку-малинку", i коник тут как тут.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Loki
Форумчянин
Номер: 347
Зареєстрований: 10 січня 2008 р.
Попереджень: 5
Ronnie O‘Sullivan – скільки в цьому імені! Він мій улюблений гравець. Про таких говорять – гравець від Бога. Не вспів ще твердо встати на ноги, а вже взявся за кий і з тих пір не випускає.
Коли я починала дивитися снукер, моїм фаворитом був Пол Хантер, молодий і талановитий снукерист, який, на жаль, передчасно пішов з життя. В пору Xантера, про Ронні я майже не чула, але поступово він захопив мою увагу та місце в серці, що відповідає за пристрасть до снукеру. Чолов’яга собою не дуже симпатичний, але володіє якимось харизмом, що змушує мільйони фанів гри переживати за нього, радіти, або навпаки, лаяти та зневажати. Відношення до нього досить не однорідне, але всі сходяться до думки, що майстерності йому не бракує. Кию Ронні належать ряд рекордів, з яких мене особисто вражає, як він міг зробити максимальний брейк 147 балів за 5 хв. 20 сек. Не даром Р. О’Саллівана скромно називають Ракета!