Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6120 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Вчора моя матінка ввергла мене в приємний ступор, нетерпляче почавши пояснювати сусідському дядьку основні правила цієї гри… Усвідомивши, що залучила до снукеру нового адепта (крім сестри, зятя, батька – заядлого болільника футболу), я зрозуміла, що не даром прожила останні 5-6 років.
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
забула поділитися з вами своїм горем... тут вже не до "радуємося"..
Ронні, гад такий, програв у фіналі Shanghai Masters молодому снукеристу, у якого це перша перемога у рейтенговому турнірі Рікі Уолден.
Цитата:
5-го октября 2008-го года завершился очередной снукерный турнир мирового масштаба «2008 Shanghai Masters Trophy». Мало кто ожидал, что новичку Рикки Уолдену будет по зубам пройти все этапы соревнования аж до финала, а в финале обыграть «ракету» Ронни О’Салливана. Кроме того на пути к финалу ему предстояло играть с фаворитами соревнования. Напомним, что в 1/8 финала Рикки обыграл Нила Робертсона, в ¼ - ветерана Стива Девиса, а в полуфинале Марка Селби!
Этот финал можно смело назвать сенсацией номер один в мировом снукере. Ронни находится в отличной форме, и на последних турнирах ему не было равных! Возможно, мы наблюдали за рождением новой звезды в мировом снукере. 11 ноября Уолдену исполнится только 26 лет и, учитывая, что он попал в мэйн тур только в сезоне 2004/2005 и сразу поднялся на 30 позиций, мы можем смело надеяться и ждать от этого игрока больших успехов в других турнирах.
От всей души поздравляем Рикки с этой феерической победой и желаем успехов в будущий соревнованиях!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: