Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6120 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Вчора моя матінка ввергла мене в приємний ступор, нетерпляче почавши пояснювати сусідському дядьку основні правила цієї гри… Усвідомивши, що залучила до снукеру нового адепта (крім сестри, зятя, батька – заядлого болільника футболу), я зрозуміла, що не даром прожила останні 5-6 років.
Loki
Форумчянин
Номер: 347
Зареєстрований: 10 січня 2008 р.
Попереджень: 5
Ronnie O‘Sullivan – скільки в цьому імені! Він мій улюблений гравець. Про таких говорять – гравець від Бога. Не вспів ще твердо встати на ноги, а вже взявся за кий і з тих пір не випускає.
Коли я починала дивитися снукер, моїм фаворитом був Пол Хантер, молодий і талановитий снукерист, який, на жаль, передчасно пішов з життя. В пору Xантера, про Ронні я майже не чула, але поступово він захопив мою увагу та місце в серці, що відповідає за пристрасть до снукеру. Чолов’яга собою не дуже симпатичний, але володіє якимось харизмом, що змушує мільйони фанів гри переживати за нього, радіти, або навпаки, лаяти та зневажати. Відношення до нього досить не однорідне, але всі сходяться до думки, що майстерності йому не бракує. Кию Ронні належать ряд рекордів, з яких мене особисто вражає, як він міг зробити максимальний брейк 147 балів за 5 хв. 20 сек. Не даром Р. О’Саллівана скромно називають Ракета!
Це ты в ИНЕТИ нашла шото и выбросыла !А так до сьогодняшнього дня ты и не знала його в очи!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
І так, вчора відбувся фінал турніру China Open. В фінал вийшли Мерфі і Макгваєр. Виграв останній. На жаль я бачила тільки кінець трансляції (сьогодні буде повтор), і лише чула від Сініцина (коментатор), що Стівен в одному з фреймів зробив максимальний брейк 147 очків. Ура!
serennisima
♎
Нагороди:
Сьогодні, на мою превелику радість, почалася трансляція Чемпіонату світу по снукеру, що відбувається в Шеффілді. Ура, товариші!!!
Будемо грати в тоталізатор?
Особисто я, звісно, за Ронні Осаллівана, ну, на крайняк, за Нейла Робертсона, але я реаліст і впевнена, що ніхто з них не виграє, максимум - дійде до фінала...
I40_kHz
Форумчянин
Номер: 458
З: UA, Pryluki
Зареєстрований: 20 квітня 2008 р.
Нагороди:
Сегодня Ronnie O‘Sullivan в матче с Марком Вильямсом сдела максимальный брейк 147 очков!!! Сие знаменательное событие произошло в последнем, 13-ом фрейме, который принес Ронни не только победу, но и вместе с максимальным брейком 147 000 фунтов стерлингов. Но, конечно же, деньги Ронни некуда не впирались, их у него есть... Дело в том, что теперь ему, а не Стивену Хэндри принадлежит один из рекордов, а именно по количеству максимальных брейков, нынче их 9 на счету Ронни. К тому же это первый максибрейк на этом чемпионате мира (последний был на ЧМ-2006г.).
Так что порадовал меня Ронни сегодня, выйдя в 1/4 финала, да еще так эффектно. Скрещиваю мысленно пальцы за то, чтобы он стал чемпионом!
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Сегодня Ronnie O‘Sullivan в матче с Марком Вильямсом сдела максимальный брейк 147 очков!!! Сие знаменательное событие произошло в последнем, 13-ом фрейме, который принес Ронни не только победу, но и вместе с максимальным брейком 147 000 фунтов стерлингов. Но, конечно же, деньги Ронни некуда не впирались, их у него есть... Дело в том, что теперь ему, а не Стивену Хэндри принадлежит один из рекордов, а именно по количеству максимальных брейков, нынче их 9 на счету Ронни. К тому же это первый максибрейк на этом чемпионате мира (последний был на ЧМ-2006г.).
Так что порадовал меня Ронни сегодня, выйдя в 1/4 финала, да еще так эффектно. Скрещиваю мысленно пальцы за то, чтобы он стал чемпионом!
ОГОГО!!!! Цікава новина.....
Два добрых духа Джин и Тоник
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
АФИГЕТЬ!!!!!!!!!!
Вот это чемпионат! Второй максимальный брейк, на этот раз в исполнении Али Картера. Роннику прийдеться делится теперь с ним, пока с ним...
А перед этим, заход на макс. брейк делал Питер Эбдон, но увы, промазал черный шар после последнего красного, тот свесил ножки в лузу, но так и не упал.
Будем надеятся, что за оставшиеся дни чемпионата игроки еще порадуют нас, а возможно и приз за макс. брейк прийдется делить, как последний кусок колбасы на закусь, но оно того стоит!!!
serennisima
♎
Нагороди:
Нинішній Чемпіонат Світу подарував нам рідку можливість і приємність спостерігати за матчем між двома найзначущими снукеристами сьогодення – Стівеном Хендрі та Ронні О’Салліваном, які зустрілися вчора у двобої в полу фіналі ЧС. На мій погляд, це історичний матч, він в будь-якому випадку ввійде в історію снукеру як найвидовищній, або як найнудніший, як матч з найбільшою кількістю сенчурі-брейків, чи навпаки як театр абсурду, тобто помилок. Одне відомо, що ця зустріч найтитулованіших гравців нікого з цінителів та глядачів не залишить байдужими.
Початок зустрічі особисто мене не здивував незібраністю Ронні та його програшем 1-3, та останній нарешті зібрався і до наступної сесії рахунок в матчі став 4-4. При цьому останні 2 фрейми взяв Ронні, тож можна зробити припущення, що йому комфортніше буде починати гру сьогодні. Звичайно, я болію за нього, хоча Хендрі також влаштовує мене як чемпіон. Все рівно за О’Салліваном вже є перше місце у світовому рейтингу, тож він «намбе ван».