Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 лютого 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6120 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Вчора моя матінка ввергла мене в приємний ступор, нетерпляче почавши пояснювати сусідському дядьку основні правила цієї гри… Усвідомивши, що залучила до снукеру нового адепта (крім сестри, зятя, батька – заядлого болільника футболу), я зрозуміла, що не даром прожила останні 5-6 років.
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
ho4u_pizzu,
Щиро дякую. Есть шо подивиться.
Токо не согласен, чого САМИЙ зрелищний и чого САМИЙ дорогий? Отут не согласен.
Есть в русский бильярд таке витворяють, шо диву даешся.
ты понаблюдай по евроспорту за ними, это как говоритсо шахматы на бильярдном столе! там надо чуть ли не всю партию наперед просчитовать...а по стоимости... сукно и шары дороже стоят
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Снукер - це тєма!!! Я вже чотири роки спостерігаю за цією грою, непропустивши жодного турніру. Спершу я захоплювалась Марком Вільямсом, але з віком його рейтинг почав падати і зараз моїм фаворитом є Ronnie O‘Sullivan. Він справжій майстер своєї справи тому й недивно, що Ronnie - трьохкратний чемпіон світу. Мене вражає те, як він робить максимальні брейки за мінімальну кількість часу, за що й посідає перше місце в рейтингу. Ronnie є справжнім спеціалістом і надзвичайно красивою людиною. Також O‘Sullivan - батько двох дітей: доньки- Lili та сина-Ronnie. Я вважаю, що він дійсно є королем снукеру. Ronnie - the best!!!
ho4u_pizzu
Нагороди:
Ronnie є справжнім спеціалістом і надзвичайно красивою людиною. Також O‘Sullivan - батько двох дітей: доньки- Lili та сина-Ronnie.
Не я конечно тоже болею за Ронни, но не изза того что он первый в рейтинге или отец двоих детей, а просто из-за того что мне нравится его игра......и почему забыла добавить про "В 1992 году Ронни О’Салливан лишился отца, который отправился за решётку отбывать пожизненное заключение за убийство. Его мать Мэри также отбывала срок в 1995 году, за неуплату налогов. В 1996 году и сам Ронни получил условный срок и приговорён к штрафу за свою несдержанность в ходе одного из турниров по отношению к судье."
LIZARD, и чего ты все в штыки принимаешь? Просто смотри и наслаждайся
Яки штики? Валя... ти шото не так пойняла.
АДНАЗНАЧНО. Я отой СНИКЕРС зроду не бачив, но тут таке почитав... шо вже жить без нього не можу. Хванатом став.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ho4u_pizzu, а я читала його автобіографічну книгу, там про все є.
Події з батьком та його сім*єю, дійсно, дуже впливають на Ронні та його гру, із-за них він мав проблеми з залежністю. А батько його може вийти, здається, в 2015р., тоді можливий перегляд його справи. Ронні в книзі описує свої переживання та обурення, що з того, що його батько вбив людину під час бійки в барі зробили вбивство на груеті расової нетерпимості (потерпілий був чорношкірим), тому і дали максимальний строк.
Кому цікаво, то може знайти цю книгу в сєті (я свою копію, з поганим перекладом до речі, загубила).
ho4u_pizzu
Нагороди:
ho4u_pizzu, а я читала його автобіографічну книгу, там про все є.
Події з батьком та його сім*єю, дійсно, дуже впливають на Ронні та його гру, із-за них він мав проблеми з залежністю. А батько його може вийти, здається, в 2015р., тоді можливий перегляд його справи. Ронні в книзі описує свої переживання та обурення, що з того, що його батько вбив людину під час бійки в барі зробили вбивство на груеті расової нетерпимості (потерпілий був чорношкірим), тому і дали максимальний строк.
Кому цікаво, то може знайти цю книгу в сєті (я свою копію, з поганим перекладом до речі, загубила).
а как называеться? просто про стива джобса и сальвадора дали не прочитал, может про роньку прочитаю
Крім Ronnie мені подобаються ще багато інших гравців. Наприклад, Mark Selby, John Higgins, Can Doherty, Ali Carter, які також заслуговують пошани. Не один Ronnie робив максимальні брейки, ставив снукери, з яких важко вийти та проводив гарні фрейми. Ці снукеристи не менш талановиті, просто інколи фортуна повертається не в їхню сторону.
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Lyalya (гость), звичайно, достойних гравців багато!
Просто, на мій погляд, у Ронні крім майстерності ще велика харизма.
От Марк Селбі у цьому чимось схожий на останнього, навіть, якщо він програє, то за його грою цікаво спостерігати.
Стівен Хендрі вважається "непревзойдённим" гравцем, найбільша кількість максимальних брейків, найбільша кількість сенчурі брейків, найбільше титулів і перемог в чемпіонатах світу... але нажаль, особисто я давно не бачила його гарної гри(((
Ще подобається Нейл Робертсон, молодий, жвавий, руденький
Не подобається Грейм Дот чомусь... і Джон Хвггінс дратує)))