Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 22 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6088 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Як казали древні - чим більше мов ти знаєш, тим більше ти людина.
Сьогодні в школі цікава ситуація з вивчення іноземних мов. На англійську відводиться 2-3 години на тиждень, в той час як на російську 1, або взагалі вивчення цієї мови розглядється як факультативне заняття.
Що ви думаєте, чи повинні діти вивчати російську мову, чи вона взагалі не потрібна?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Fiks
Форумчянин
Номер: 690
Зареєстрований: 26 листопада 2008 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
LIZARD,
Цитата:как будут общаться с работодателем?
хай кацапи учать українську
А вся Украина по количеству предоставляемой работы и уровню оплаты может сравниться даже с той же Москвой-Петербургом? Или с Дальним востоком? Крайним севером? А украинцев там много, наравне с русскими, татарами и другими национальностями. Деньги там платят большие, хоть и условия для жизни не такие райские, как может показаться.
Я лично тоже незаинтересован в том, чтобы украинские школьники учили русский. Зачем мне знать, что где-то там живет умный братский народ, люди которого могут стать специалистами в определенной области, потом приехать в Россию и по ошибке занять моё рабочее место?
Я даже не хочу, чтобы они учили английский. С дикарями проще работать И вообще отменить любое образование, оставить только три класса церковно-приходские, чтобы набожные были.
И не совсем в тему: учите китайский в очень скором времени пригодится
chuvak
Постоялець
Номер: 736
З: Україна, село
Зареєстрований: 6 січня 2009 р.
Попереджень: 0
Китайський бомжок,
не читавши книжок,
заплакав і сів на чужий моріжок.
Не знавши стежок,
не читавши книжок,