Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 22 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6088 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Як казали древні - чим більше мов ти знаєш, тим більше ти людина.
Сьогодні в школі цікава ситуація з вивчення іноземних мов. На англійську відводиться 2-3 години на тиждень, в той час як на російську 1, або взагалі вивчення цієї мови розглядється як факультативне заняття.
Що ви думаєте, чи повинні діти вивчати російську мову, чи вона взагалі не потрібна?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Причом тут мода? Над всiм повинен буть ЗДАВИЙ смысл, а не мода.
Цитата serennisima:
А рвать будуть поки всі "старовєри" (пережиток радянського минулого) не повиздихають.
Так отих "староверов" больше чим пiв Украины. Ти розсуждаеш, наче оце тут Жириновский на комуняк гонить... Каже, шо скоро вас (комуняк) нiхто не буде пiддержувать. Ваш електорат, бабушки и дедушки, скоро перемруть... Типа так и хоче, шо б народ як можна быстрее перевиздихав.
Так то придурок Жириновский, а ти ж шо... ? Думаеш, шо кажеш?
Цитата serennisima:
У кожного народу є своя мова, яку він повинен знати, апріорі. А хочеш більше - вчи, спілкуйся і т.п., ніхто не забороняє.
А ти думаеш, шо русскоязычное население в Украинi не знае украйiнськой мови? Да перестань! Про шо ти балакаеш?
Зараз ВСЕ шо робиться на Украине робиться по вказiвцi ЗВЕРХУ i направлено на те, шо б як можна больше ПЕРЕСРАТЬ НАРОДИ. Чи це я открив для тебе якусь велику тайну?
Украина ж до усёру в Европу хоче... а у Европi як? Берем ту ж Германiю... вавiлон. Балака хто на яком, ТВ канали яки хош, запрета нiкакого. Араб - базару нет. Балакай по арабськи, нi хто тобi й слова не скаже. На тобi культурний центр, встрiчайтесь, балакайте, проводьте свойi культурни програми, отмечайте свойi празники, на тобi арабську школу. Бери пиндосов... там цiли райони японски та китайськи. Там ПОЛИЦИЯ на китайськом балакае з народом. Та ж картина... культурни центри, нi хто палки в колеса не суе. Попробуй отключи йiм ТВ. Мало не покажеться.
А на Украине шо? Ждем пока не повиздихають?
Есть таке документальне кiно, "Обыкновенный фашизм" называеться. Рекомендую для просмотра.
P.S. Есть така группа "MAGMA". Так сами музиканти придумали КАБАЙСКИЙ язык. На ньом i спiвають. Як не странно есть дуже багато фанатов группы, врубаються про шо песни, про шо мова, целы стадионы собираються на концерти.
Я к чему це все... Думаю, шо скокро в Украине введуть ваще якийсь типа КАБАЙСКИЙ, шо б зовсiм не похожий був не на росiйську, не на бiлоруську, нi на яку другу мову. НАЗЛО ВСЕМ "ВРАГАМ" так сказать.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я ж не проти російської мови, щоб у вас не виникало хибної думки, я тут торочу про те, що згідно моїх спостережень рос. мова в Україні ніяких утисків не зазнає.
У багатьох областях і діловодство на російській ведеться, судочинство, навчання, телебачення. Я проти того, що з російської мови роблять СЛОНА, і при тому тільки з політичних мотивів і тільки в період виборів і виключно політики. А всі політики у нас хто? - перевертні, які після розвалу СРСР поховали свої партбілети (за виключенням тих, що й нині в рядах компартії), тому і "старовєри". А народ тут не при чому, він як розмовляв тією мовою, якою звик, так і надалі.. і думає як його вижить в умовах сьогодення.
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Пост №113 | Доданий: 1 листопада 2008 р., 10:51:34
Цитата serennisima:
У багатьох областях і діловодство на російській ведеться, судочинство, навчання, телебачення.
Так а хiба не з сьогоднiшнього дня руськи ТВ канали в Украине повирубали? Один Крим питаеться противостоять, а остальним по ... веники.
serennisima
♎
Нагороди:
Пост №114 | Доданий: 1 листопада 2008 р., 17:32:05
LIZARD, мені глибоко начхати на ваші, як і багато інших, каналів телебачення. Чи у вас там спеціально для українців 25-й кадр?)))))
Я не фанат зомбоящика, дивлюсь тільки музичні і спорт. канали. Новини не дивлюся будь-де. А спілкуватись російською мені відсутність каналів не заважає.
Про Крим і його притистояння не чула, думаю живуть собі спокійно, разговаривают.
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Пост №115 | Доданий: 5 листопада 2008 р., 09:23:22
Цитата serennisima:
мені глибоко начхати на ваші...
Вашi - це яки? Чи чийi?
Цитата serennisima:
Чи у вас там спеціально для українців 25-й кадр?)
Не у НАС, а якраз у ВАС. На выборах бачили отой 25-й кадр в действии...
Ю-ЩЕН-КО!!! Ю-ЩЕН-КО!!! Ю-ЩЕН-КО!!!
Жесть...
Цитата serennisima:
Про Крим і його притистояння не чула, думаю живуть собі спокійно, разговаривают.
Як так не чула? Це ж УКРИЙIНСЬКИЙ КРИМ!!! Як так не чуть, шо в Крайiнi твориться?
Странно якось ...
serennisima
♎
Нагороди:
Пост №116 | Доданий: 12 листопада 2008 р., 12:40:47
"менше знаєш - кріпче спиш!"
вважаю тему вичерпавшою свій потенціал, все, що я хотіла сказати - я сказала ще на її початку, все інше ПіП ))))
Dyrix
Форумчянин
Номер: 599
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 11 вересня 2008 р.
Пост №117 | Доданий: 13 листопада 2008 р., 21:50:23
Років через 20 і англійська мова не буде вивчатись. Росте популярність простої і зрозумілої іспанської мови. А про російську мені все рівно.
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
А я хоть и жила на украине, у меня брат в начальных классах вообще не учил украинский язык, только русский. А вот через 4 года когда пошла я, уже ввели и украинский. Надо учить и украинский и русский и еще пару тройку языков.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Идиоты! Нет никакой " российской мовы". Что такое по вашему - российский язык ? В России много языков или "мов", как вы говорите. Есть РУССКИЙ язык. Похоже вы там совсем запутались со своей " мовой", а ещё пытаетесь запрещать нормальный, развитый язык, который, кстати относится к мировым языкам в отличии от вашей "мовы", которую вы ещё только придумываете