Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6037 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
На праздновании очередной годовщины великой Победы над фашистской Германией наш Президент поздравил ветеранов ОУН-УПА на ряду с ветеранами красной армии.Был ли он прав, ведь ветераны Красной армии не скрывали своего возмущения на этот счет....вобщем давайте вскажемся
(только большая просьба не переходить на персоналии(Ющенко и иже с ними), а говорить по делу
КВН-РАСКВН
dragon
Старожил
Номер: 873
Зареєстрований: 25 березня 2009 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
LIZARD, а це до чого? Ти глянь на риторику тексту... "вовлечен","зародышем","поддавшись националистической пропаганде","одного из главарей" і т.д...
Хто це таке "вєщаєт"? Де ти відкопав цей текст, це листівка "агитпрома"? Чи одне з сфабрикованих НКВС "дєл" про "японских шпионов".
Оте дело "вєщаєт" вернее "вєщала" чрезвычайная государственная комиссия по установлению и расследованию злодеяний немецко-фашистских захватчиков.
А речуху толкав тов. Шпиталь Ярослав Ивановичу пресс-конференции для советских и иностранных журналистов.
А вопроси задавав тов. Лисенко.
А Председатель Чрезвычайной
государственной комиссии був Н. ШВЕРНИК
Члены Чрезвычайной комиссии були В. ГРИЗОДУБОВА
Т. ЛЫСЕНКО
Митрополит Крутицкий и Коломенский НИКОЛАЙ
Ответственный секретарь був П. БОГОЯВЛЕНСКИЙ
А дiло було 5 апреля 1960 г.
Ото така листiвка "агiтпрома"...
Цитата dragon:
Про яку організацію розповідає твій пост?
Розповiдаю не я, а тов. Я. И. Шпиталь, националист из УПА. I розповiдае саме про те, як вiн попав по зову сердця в УПА.
А про позиви сердечни... пошукай, десь тут есть iнформацiя. Там в цветах i красках описано як "призивали" в УПА., та шо було тому, хто не являвся на "сборный пункт" по поклику сердця...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
dragon
Старожил
Нагороди:
Ааааа... он воно що, "чрезвычайная государственная комиссия по установлению и расследованию злодеяний немецко-фашистских захватчиков."
Німців значить засуджували, ну то таке... діло святє. Окупант він і в Африці окупант, гнобитель корінного народу, кат титульної Нації, ворог всьго живого!!! Таких просто необхідно засуджувати, більш того знищувати супостата треба під корінь, на горло!!! Щоб іншим неповадно було...
Вірно я роблю висновки відносно поводження з окупантами, що скажеш?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Вірно я роблю висновки відносно поводження з окупантами, що скажеш?
Володя... СОВЕРШЕННО ВЕРНО!!! + пособников окупантов знищувать треба, як последню сволочь.
А ОУН - це й есть пособник супостата.
Правельно я кажу?
Ти бач, як ОУНовцi Гiтлера зустрiчали? А хто есть Гiтлер? Правельно, - ОКУПАНТ.
Встреча немецких солдат украинскими националистами. Фотография. Автор Киппер (Kipper). 1941 г.
(РГАКФД. Оп.3. №264. Сн.51.)
А тут он бач, як стараються ОУНовцi? Ич, як сапоги начистив? Стараеться... Зустрiчае окупантов, гнобителiв корiнного народу, врогiв усього живого...
Ну як ото можна було так прислужувать фашистам? З хлiбом та солью Гiтлера зустрiчали!!!
Ну не сволота? Шо скажеш?
dragon
Старожил
Нагороди:
Володя... СОВЕРШЕННО ВЕРНО!!! + пособников окупантов знищувать треба, як последню сволочь.
Підтримую на всі СТО!!! Окупантів і їх посіпак - треба знищувать як скаженних СОБАК!!!
Тільки не забувай про одну детальку, СРСР окупував Польщу в вересні 1939 року, виконуючи союзні домовленості з Третім Райхом, згідно таємного протоколу МОЛОТОВА-РІБЕНТРОПА.
Майже всі члени ОУН(УПА) не були громадянами СРСР, більшість з них виросла в повоєнний час за Республіки Польської, старші народжувались в різних імперіях, але до СРСР не мали жодного відношення.
Таким чином, для громадян Польщі совєти були ОКУПАНТАМИ. Ну а як потрібно поводитись з цією сволотою ти сам сказав...
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Таким чином, для громадян Польщі совєти були ОКУПАНТАМИ.
Ти знаеш... так для Польши зараз Украина окупант, а ще Украина окупант Румынии, Бiлорусии, России, Молдавии...
Ти бач, шо робиться?
Правельно ти задаеш вопрос, по поводу того, шо робить з ОКУПАНТАМИ?
Шо iз сволотою робить треба ... ? Немая сцена. Скажи? Хто зна й шо...
А от ОУНовцiв... мало йiх вибивали. Ой, як мало. Скiльки вони народу нi з ашо положили... Просто так. Селами рiзали та палили!
ПОЛЯКОВ ЗА ШО НИЩИЛИ???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (22 грудня 2009 р., 17:59:58)
dragon
Старожил
Нагороди:
LIZARD, як за що? ОКУПАНТИ!!! Всі відносно нас, були окупантами. А все тому. що українці не мали власної ДЕРЖАВИ яка б захистила нас від негараздів.
Оце найбільша наша НАЦІОНАЛЬНА ТРАГЕДІЯ в ХХ-му сторіччі.
Тому зараз, на наше покоління, пада велика історична місія по збереженню ДЕРЖАВИ, як гаранта майбутнього нації. Інакше... нас проклянуть нащадки!!!
А ти, як останній нехароший чєловєк, займаєшсья русофільством... замість того, щоб дбати про майбуття твоєї БАТЬКІВЩИНИ!!!
Ай-я-яй...
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
А все тому. що українці не мали власної ДЕРЖАВИ яка б захистила нас від негараздів.
Оце найбільша наша НАЦІОНАЛЬНА ТРАГЕДІЯ в ХХ-му сторіччі.
Подижди... А Iспанiя? А Чехия? Словакия? Венгрия? А... Вони шо? Тоже не мали власної ДЕРЖАВИ? Так наче мали. НО... под фашистами були. Чи там друге кiно?
dragon, поясни менi... Чого Европа збиваеться в кучу, а СССР роздовбали, мало того тепер сталкують лобами? Европейцi вони шо - тавой? I жили б собi кожен по-своему. Нащо треба та ЕДИНА ЕВРОПА?
Так там збиваться до кучи - це дiло нормальне, а тут... ?
Чи ти скажеш, шо Украина вже була пiд клятими москалями, ХВАТИТЬ!!! Тепер треба до продвинутой Европи? Там попробувать? Чи шо?
Цитата dragon:
А ти, як останній нехароший чєловєк, займаєшсья русофільством... замість того, щоб дбати про майбуття твоєї БАТЬКІВЩИНИ!!!
Ай-я-яй...
Подожди... Яке русофiльство? Киевская Русь – это Украина, однако украинцы – не русские?
Шото не так...
А майбутне Батькивщини я бачу без фашистських закiдонов, без тягнибокiв, без ющенкiв. Я бачу Украину, Россию и Бiлорусiю РАЗОМ, в кучi. Отодi буде сила.
Iнакше майбутнього просто НЕМА.
Думаю, шо так.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: